Ideasta ihastukseen

Laadukkaat brändituotteet ja yllätyksellisyys herättävät ihastusta ja vakuuttavat. Harkittu ja viimeistelty kokonaisuus nostaa näyttävästi esille, sitouttaa, lisää suosituksia ja kasvattaa myyntiä.

Design by Loihe -tuotteet ovat oman suunnittelutiimimme käsialaa. Selected by Loihe -valikoimamme on hioutunut vuosien kokemuksella ja uudistuu kahdesti vuodessa. Käymme alan messuilla ympäri maailmaa. Tiedämme, mikä on uutta ja ainutlaatuista, ja valitsemme kanssasi sopivimmat lahjat, brändituotteet ja profiilivaatteet.

Meiltä tilaamasi lahjat ja muut tuotteet ovat aina viimeisteltyjä ja valmiita annettaviksi. Meillä on myös tyylikkäitä lahjasettejä valmiiksi mietittynä. Hoidamme paitsi logotuksen myös pakkauksen ja kortin – kaikki haluamallasi tavalla vaikkapa yrityksesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Jos haluat täysin oman tuotteen, on ideatiimimme valmiina auttamaan. Lahja tai henkilökuntatuote voi olla eksklusiivisesti yrityksellesi suunniteltu ja valmistettu, eikä samanlaista tuotetta tule missään vastaan.

Ainutlaatuiset hetket eivät unohdu.  

Palvelukonseptit