Loihe makes you stand out

Loihen tarina sai alkunsa yhteensattumien sarjasta muutama vuosi sitten. Kahden vuosikymmeniä brändituotealalla toimineen yrityksen toimitusjohtajat – Stenka Heino Team Markilta ja Antti Holmi Helenatuotteelta – suunnittelivat tahoillaan yritystensä kehittämistä.  Tiet kohtasivat, ja kilpailijat huomasivat jakavansa samanlaisen arvomaailman ja tavoitteet. Yritykset fuusioituivat, ja syntyi Loihe.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kestävän tavan ilahduttaa, erottautua ja edistää myyntiä. Loihen asiantuntevat myyjät palvelevat koko Suomessa, ja näyttelytilamme sijaitsevat Espoossa ja Oulussa. Meillä on yli 100 kotimaista sopimusvalmistajaa ja omaa tuotantoa sekä jälkikäsittelyä tehtaallamme Oulussa.

Kunnianhimoinen missiomme on muuttaa koko toimialaa vastuullisemmaksi. Se onnistuu valinta kerrallaan, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Siksi tarjoamme runsaasti kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja brändituotteita – laatua järkevään hintaan. Tutustu kestävän kehityksen suunnitelmaamme ja laatuohjelmaamme!