Eräänä päivänä Espoossa…

Yritysvaatetus -ja liikelahjatuotteita tarjoavan Team Mark Oy:n toimitusjohtaja Stenka Heino selaa alan toimijoiden verkkosivuja, sillä Team Markin sivustoa aletaan uudistaa. Ilmeitä ja tyylejä on yhtä monta kuin yritystäkin.

Heinoa miellyttää erityisesti Oulun Haukiputaalla toimivan perheyrityksen Helenatuotteen sivusto. Siitä välittyy kuva kotimaisia ja korkealaatuisia liikelahjoja tuottavasta yrityksestä, jossa arvostetaan aitoutta. Sivusto on raikas, puhdas, selkeä ja luonnollinen.  Heino nojaa työtuolilla taaksepäin. Tässä on jotain erilaista. Juuri tähän suuntaan Team Markin uutta ilmettä voisi viedä!

Samaan aikaan Haukiputaalla

Helenatuotteen toimitusjohtaja Antti Holmi aprikoi yrityksensä kehitysnäkymiä. Perustoiminta rullaa hyvin, mutta seuraavalla askeleella Holmi haluaisi saavuttaa kasvua.

Kilpailijakentältä tuttu espoolainen Team Mark on vaikuttanut tekevän oikeita asioita ja laadukkaasti. Hetken asiaa mietittyään Holmi päätyy lopputulokseen, että Team Markin palvelut ja toimintatavat täydentäisivät Helenatuotteen tarjontaa juuri sopivalla tavalla.

Jokin saa Holmin tarttumaan puhelimeen välittömästi ja soittamaan Heinolle – joka puurtaa parhaillaan nettiuudistuksen parissa. Näin on yhteisen tarinan ensimmäiset säkeet kirjoitettu, ja kesällä 2018 yritykset ilmoittavat toimintojensa yhdistymisestä.

Kuinkas sitten kävikään?

Entiset kilpailijat jakavat samat arvot, ja nyt he nostavat yrityksensä seuraavalle tasolle. Yhdistymisen ansiosta asiakkaiden toiveisiin pystytään vastaamaan entistä paremmin. Kotimaisuus, ekologisuus ja vahva käsityöosaaminen yhdistyvät kustannustehokkuuteen ja uudenlaisiin tapoihin palvella asiakasta.

Fuusion myötä haluttiin yhtiölle ihan uusi nimi, jolla on kuitenkin kaiku vanhaan hyvään. Nimi, joka on uniikki, raikas ja erityinen. Näin syntyi Loihe, jonka riveissä loihditaan ikimuistoisia, taianomaisia hetkiä.