Case: Bergé Auto Nordics

Nopeus ja palvelualttius omaa luokkaansa

Bergé Auto Nordics Oy vastaa Kia- ja Mitsubishi -automerkkien maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa. Yhteistyö Team Markin kanssa alkoi vuonna 2015, kun yritystekstiilien toimittajan vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi.

– Tarvitsimme parempaa palvelualttiutta, ja Team Mark on osoittautunut juuri oikeaksi valinnaksi. Palvelu on ollut kauttaaltaan todella hyvää ja nopeaa, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Anssi Liukkonen.

Bergé Auto on tilannut Team Markilta niin yritystekstiilit kuin liikelahjat ja jakotuotteetkin: koeajolahjoja sekä tuotteita lanseeraustilaisuuksiin – Kialle ja Mitsubishille on Team Markilla brändätty yli 100 erilaista tuotetta. Vuosittain 10 000 uuden auton omistajaa vastaanottaa räätälöidyn varustelupaketin, joka pitää sisällään mm. lumiharjan, parkkikiekon ja -klipsin, mikrokuituliinan ja turvaliivit.

Tuotteiden lisäksi sopimukseen kuuluu logistiikkaratkaisuja. Omalla verkkokaupalla ja varastoinnilla palvellaan laajaa jälleenmyyjien joukkoa. Liukkonen on järjestelyyn erityisen tyytyväinen.

– Meillä on toimitusajassa niin sanottu tunnin sääntö, mutta Team Markilla pistetään yleensä paremmaksi. Jos soitan tilaukseni nyt, ovat oikeat tuotteet oikeassa paikassa puolen tunnin kuluttua.

Kinnusen Mylly

Kinnusen Mylly

Perintönä pitkä ja joustava yhteistyö luottotoimittajan kanssa.

Pipelife Finland

Pipelife Finland

Ykkösjuttuna reagointinopeus ja asioimisen helppous.

YIT

YIT

Raikkaat ideat ja viimeistely vakuuttavat vuodesta toiseen.