Case: Bergé Auto Nordics

Nopeus ja palvelualttius omaa luokkaansa

Bergé Auto Nordics Oy vastaa Kia- ja Mitsubishi -automerkkien maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa. Yhteistyö Team Markin kanssa alkoi vuonna 2015, kun yritystekstiilien toimittajan vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi.

– Tarvitsimme parempaa palvelualttiutta, ja Team Mark on osoittautunut juuri oikeaksi valinnaksi. Palvelu on ollut kauttaaltaan todella hyvää ja nopeaa, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Anssi Liukkonen.

Bergé Auto on tilannut Team Markilta niin yritystekstiilit kuin liikelahjat ja jakotuotteetkin: koeajolahjoja sekä tuotteita lanseeraustilaisuuksiin – Kialle ja Mitsubishille on Team Markilla brändätty yli 100 erilaista tuotetta. Vuosittain 10 000 uuden auton omistajaa vastaanottaa räätälöidyn varustelupaketin, joka pitää sisällään mm. lumiharjan, parkkikiekon ja -klipsin, mikrokuituliinan ja turvaliivit.

Tuotteiden lisäksi sopimukseen kuuluu logistiikkaratkaisuja. Omalla verkkokaupalla ja varastoinnilla palvellaan laajaa jälleenmyyjien joukkoa. Liukkonen on järjestelyyn erityisen tyytyväinen.

– Meillä on toimitusajassa niin sanottu tunnin sääntö, mutta Team Markilla pistetään yleensä paremmaksi. Jos soitan tilaukseni nyt, ovat oikeat tuotteet oikeassa paikassa puolen tunnin kuluttua.