Case: Pipelife Finland

”He taipuvat vaikka mutkalle tiukan paikan tullen”

Team Mark avasi myyntipisteen Ouluun v. 2013, ja ensimmäisten uusien asiakkaiden joukossa oli Suomen johtava rakennusteollisuuden muovituotevalmistaja Pipelife Finland Oy.

– Alussa meidät vakuutti erilainen konsepti logistiikkaratkaisuineen, ja vuosien varrella ykkösjutuksi on muodostunut Team Markin reagointinopeus ja asioimisen helppous, kiteyttää Pipelifen markkinointikoordinaattori Sirpa Sihvo.

Pipelife hankkii Team Markilta sekä liikelahjoja omille asiakkailleen että yritystekstiilejä messu- ja myyntitapahtumiin. Sopimukseen kuuluu myös tuotteiden varastointi- ja kuljetuspalveluita.

Tuttavallista palvelua

Tiukkoja tilanteita tuotteiden suhteen tulee lähes viikoittain. Lyhyellä varoitusajalla tarvitaan ensin erinomainen idea, ja sen jälkeen itse tuote nopealla toimitusajalla – joskus jopa seuraavalle päivälle.

– He taipuvat vaikka mutkalle tiukan paikan tullen. Jos normaalit toimitustavat eivät ole mahdollisia, niin aina keksitään jotain muuta. Viestejä voi laittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja vastaaminen on nopeaa. Kertaakaan ei ole tarvinnut jäädä miettimään, että reagoidaankohan asiaani lainkaan, Sihvo kertoo.

Sihvo arvostaa myös sitä, että Team Markin työntekijät näkyvät asiakkaille toimitusjohtajasta lähtien. Suuri merkitys on myös omalla myyjällä, joka tietää aina, mitä kaivataan. Aikaa säästyy, kun asiat hoidetaan alusta loppuun saman henkilön kanssa, eikä taustoja tarvitse selvittää useaan otteeseen.

– Team Markin palvelu on nopeaa ja luotettavaa. Asialliset hommat hoituvat itsestään rennon rupattelun ohessa.

Laatuun voi luottaa

Marko Heikkinen, Pipelifen Chief Information and Marketing Officer, mainitsee lisää asiakkuuden avaintekijöitä.

– Team Mark sitoutuu asiakkaisiinsa pitkällä sopimuksella, ja vakiotuotteita on aina varastossa saatavilla. Heillä on poikkeuksellista kykyä ymmärtää asiakasta, ja he osaavat ehdottaa juttuja myös perusvalikoiman ulkopuolelta.

Heikkinen nostaa esille luottamuksen.

– Alalla on jos jonkinlaista vipeltäjää, mutta Team Markilla osataan aidosti olla asiakkaan pöksyissä. Siellä ymmärretään, että jos tuotteissa lukee Pipelife, on niiden oltava hyviä ja kestettävä myös pitkässä juoksussa. Tähän meillä on voitu luottaa.

Uutinen Team Markin ja Helenatuotteen yhdistymisestä otettiin tyytyväisenä vastaan, ja ensimmäinen tilaus Helenatuotteen puolelta tehtiinkin jo ennen varsinaista fuusiota.