Avainasiakkuus

Pysyvää kilpailuetua

  • Suurin kotimainen valikoima

  • Aina myös ekologinen tuotevaihtoehto

  • Laatua kilpailukykyiseen hintaan

  • Yhtenäinen brändi-ilme ja keskitetty päätöksenteko

  • Loihen mallisto- ja kuosisuunnittelupalvelu käytössä

Yrityksen koko brändituotehallinnan ulkoistaminen meille on helppoa, kustannustehokasta ja järkevää!

Keskittämällä säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä ja olet paremmin tietoinen mainos- ja myynninedistämistuotteiden menekistä ja kustannuksista. Tuotevalikoimasi pysyy hallinnassa ja saat käyttöösi aina ajankohtaiset, vaikuttavimmat brändituotteet, joilla nouset kestävästi esiin!

Loihen avainasiakkaana sinulla on aina oma yhteyshenkilö ja saat käyttöösi Loihen mallisto- ja kuosisuunnittelupalvelun.

Näin helppoa se on

Sovi tapaamisaika myyjämme kanssa. Myyjämme käy läpi yrityksenne tarpeet ja tekee esityksen teille sopivasta tuotevalikoimasta. Kun valikoima on selvillä, tilaamme valitut tuotteet, varastoimme ne ja hoidamme niiden logistiikan.

Tarvittaessa avaamme yrityksellesi oman sähköisen tilausjärjestelmän, jonka kautta tuotteiden tilaaminen yrityksenne eri toimipisteisiin sujuu vaivattomasti. Tilauksia on helppo tilata ajasta ja paikasta riippumatta, ja varastosaldosi pysyvät ajan tasalla. Asiakkaidesi ilahduttaminen oman brändi-ilmeesi mukaisilla lahjoilla sujuu kanssamme vaivattomasti.

Tuotteillamme nouset esiin brändituotehälystä vastuullisesti – ympäristö, ihmiset ja talous huomioiden. Meiltä tilaamasi tuotteet ovat laadukkaita ja huoliteltuja. Tyylikkäillä ja kestävillä brändituotteilla jäät mieleen, sitoutat ja viestit arvoistasi.