Me olemme Loihe

Arvopohjassamme on kotimaisuus ja vastuullisuus

Loihe tarjoaa liikelahja- ja yritystekstiilialan parasta ja vastuullista laatua nykyaikaisilla standardeilla. Tarjoamme asiakkaillemme kestävän tavan ilahduttaa, erottautua ja edistää myyntiä. Oman suunnittelumme ja maahantuomiemme laatubrändien ansiosta mallistomme on täysin ainutlaatuinen.

Helpotamme avainasiakkaidemme logotuotteiden hallintaa joustavien verkkokauppa- ja logistiikkaratkaisujen avulla. Mallisto- ja kuosisuunnittelupalveluiden ansiosta voimme tarjota uniikkeja tuotekokonaisuuksia, joilla asiakkaamme brändi nousee esiin.

Kokemuksemme alalta yltää 80-luvun alkuun ja Loihen tiimissä palvelee tänä päivänä 36 myynnin, asiakaspalvelun ja suunnittelun ammattilaista. Loihen asiantuntevat myyjät palvelevat koko Suomessa, ja näyttelytilamme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Kokkolassa. Meillä on noin 200 kotimaista sopimusvalmistajaa sekä kattava maahantuonnin verkosto. Merkkaamme, pakkaamme ja varastoimme tuotteita Oulun ja Kokkolan logistiikkakeskuksissamme. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 5,6 miljoonaa euroa.

Kunnianhimoinen missiomme on muuttaa koko toimialaa vastuullisemmaksi. Se onnistuu valinta kerrallaan, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Siksi lupaamme tarjota vastuullisen vaihtoehdon jokaisessa tuotekategoriassa – laatua järkevään hintaan.