Me olemme Loihe

Arvopohjassamme on kotimaisuus ja vastuullisuus

Loihe tarjoaa liikelahja- ja yritystekstiilialan parasta ja vastuullista laatua nykyaikaisilla standardeilla. Tarjoamme asiakkaillemme kestävän tavan ilahduttaa, erottautua ja edistää myyntiä. Oman suunnittelumme ja maahantuomiemme laatubrändien ansiosta mallistomme on täysin ainutlaatuinen.

Helpotamme avainasiakkaidemme logotuotteiden hallintaa joustavien verkkokauppa- ja logistiikkaratkaisujen avulla. Mallisto- ja kuosisuunnittelupalveluiden ansiosta voimme tarjota uniikkeja tuotekokonaisuuksia, joilla asiakkaamme brändi nousee esiin.

Kokemuksemme alalta yltää 80-luvun alkuun ja Loihen tiimissä palvelee tänä päivänä 30 myynnin, asiakaspalvelun ja suunnittelun ammattilaista. Loihen asiantuntevat myyjät palvelevat koko Suomessa, ja näyttelytilamme sijaitsevat Espoossa ja Oulussa. Meillä on yli 100 kotimaista sopimusvalmistajaa sekä kattava maahantuonnin verkosto. Merkkaamme, pakkaamme ja varastoimme tuotteita Oulun logistiikkakeskuksessamme. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 5,6 miljoonaa euroa.

Kunnianhimoinen missiomme on muuttaa koko toimialaa vastuullisemmaksi. Se onnistuu valinta kerrallaan, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Siksi lupaamme tarjota vastuullisen vaihtoehdon jokaisessa tuotekategoriassa – laatua järkevään hintaan.