Liikelahjat

Liikelahjat

Liikelahjat 

Liikelahja asiakkaalle tai yhteistyökumppanille on oiva tunnustus yhteistyön merkityksellisyydestä. Samalla yrityksesi saa positiivista huomiota. Hyviä ajankohtia liikelahjan luovuttamiselle ovat esimerkiksi juhlapyhät ja merkkipäivät. Liikelahja voi olla myös kiitos hyvin sujuneesta projektista tai saavutetusta tavoitteesta.

Loihe tarjoaa kattavan määrän vaihtoehtoja laidasta laitaan ja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tarjolla on vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja liikelahjoja puukoista putkihuiveihin ja kasseista sateenvarjoihin. Valitse juuri sinun asiakkaallesi sopiva iloinen yllätys!

Ekologiset liikelahjat

Eko-osiossa korostuvat tavallistakin enemmän ekologiset tuotteet. Saatavilla on esimerkiksi kierrätetystä muovista valmistettuja rPET-sateenvarjoja ja kestokasseja, joka on valmistettu planeetalle ystävällisestä RPET -polyesteristä. Ekologiset liikelahjat on suunniteltu ja poimittu Loihen tuotevalikoimaan ympäristö tiukasti mielessä pitäen. Vastuullisesti tuotetut ja kierrätystä hyödyntävät tuotteet on tehty kestämään ja tuomaan iloa käyttäjälleen vuosiksi eteenpäin.

Kotimaiset liikelahjat

Kotimaiset tuotteet takaavat suomalaisen laadun ja ovat kunnianosoitus kotimaiselle käsityöosaamiselle. Suomessa valmistettujen liikelahjojen valikoima on monipuolinen ja kattava, sieltä löydät sopivan vaihtoehdon kaikkiin tilanteisiin. Tyylikkään graafiset tekstiilit ja tarjoiluastiat sopivat moneen makuun, eikä mikään hengi suomalaisuutta niin vahvasti kuin saunomiseen liittyvät tuotteet.
Suomen puhtaiden luonnonantimien ilotulitusta ovat puolestaan erilaiset hillot, makeiset ja muut ruokalahjat.

Syötävän hyvät liikelahjat

Kaikki Loihen tarjoamat liikelahjat eivät suinkaan ole tavaroita: Herkut-osiosta löytyy laajasti suuhunpantavaa. Hillot, teet ja makeiset maistuvat ympäri vuoden, ja laaja Herkkusetti-sarja puolestaan tarjoaa monipuolisen kattauksen vaihtoehtoja purtavaksi.

Muut liikelahjat

Laukut, kassit ja reput sopivat vaikkapa reissaajalle. Jos sopivaa reppua ei tahdo löytyä, voit räätälöidä sellaisen omien toiveidesi mukaan! Käyttötavaroiden lisäksi saatavilla on esimerkiksi persoonallisia asusteita, kuten huiveja ja vöitä. Asustevalikoimasta löydät myös lompakot ja korttikotelot.

Design by Loihe -sarja tarjoaa kattauksen Loihen itse suunnittelemia tuotteita. Miten olisi patakinnas tai tarjoiluvati? Herkkusuille sopii puolestaan design-etiketillä varustettu laadukas kahvi, tai muu personoitavissa oleva ruokalahja.

Etkö löytänyt sopivaa liikelahjaa tai etkö ole varma asiakkaasi mieltymyksistä? Lahjakortti liikelahjana on aina takuuvarma vaihtoehto. Anna lahjan vastaanottajan itse valita haluamansa Loihen laajoista lahjavaihtoehdoista!