Tule tiimiin

Uramahdollisuudet Loihella

Meillä työpäiviä siivittävät ennakkoluuloton tekemisen meininki, aito innostus ja kollegoiden tsemppi. Näissä töissä viihdytään – yli kolmasosalla henkilöstöstämme on takana vähintään kymmenen vuotta meidän riveissämme. Kannustamme henkilöstöämme oppimaan uutta ja nousemaan rohkeasti esiin omalla persoonalla, taidoilla ja vahvuuksilla.

Monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä meillä työskentelee lähes 40 henkilöä ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa sekä Oulun Haukiputaalla ja Ruskossa.

Kotimainen Loihe Oy tunnetaan laadukkaista, käytännöllisistä ja ekologisista mainos- ja menekinedistämistuotteista, profiilivaatteista sekä henkilökunta- ja yrityslahjoista. Meidän kunnianhimoinen missiomme on vaikuttaa asiakasyrityksiin ja muuttaa mainos- ja markkinointituotealaa vastuullisemmaksi. Tarjoamme asiakkaille kestäviä tuotteita ja kustannustehokkaita keskittämisratkaisuja, joilla asiakas erottuu positiivisesti brändituotehälystä ympäristö, ihmiset ja talous huomioiden.

Kysy avoinna olevista työtehtävistä Loihe-yrittäjiltä