Metsä/Skogen Havumetsä-palasaippua ja saippua-alusta

Metsä/Skogenin Havumetsä-saippuapala tuo suomalaisen metsän tuoksun ja tunnelman kotikylpyhuoneeseesi. Eteerisistä öljyistä tuoksunsa saavassa saippuassa tuntuvat niin männyn, kuusen, katajan kuin piparmintunkin aromit. Kotimaisen saippuan raaka-aineena on käytetty Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä sekä suomalaista hoitoturvetta.

Metsä/Skogenin saippuat valmistetaan Suomessa käsityönä kotimaisen metsän luonnollisista raaka-aineista. Saippuapala on ekologinen ja riittoisa vaihtoehto ihonhoitoon, sillä se on tavanomaista saippuaa kovempi ja kestää siten käytössä pidempään. Tuotteen koko 100 g.

Metsä/Skogenin tervalepästä valmistettu saippua-alusta on mainio toveri Metsä/Skogenin hoitaville palasaippuoille. Suomalaisen puusepän käsityönä valmistama Tervaleppä-alusta pidentää saippuoiden käyttöikää, sillä alustan pohjassa olevat reiät auttavat saippuapalaa kuivumaan kunnolla pesukertojen välissä. Parafiiniöljyllä suojattu saippua-alusta on tyylikäs lisä niin kodin kuin mökinkin kylpyhuoneeseen ja WC-tilaan.

Tuotteen koko: 12,5 cm x 9,0 cm x 2,5 cm.

Made in FinlandSelected by Loihe

Voisit olla kiinnostunut myös näistä