Tunnekirjatrio

Toisin kuin monet ajattelevat, tunteet eivät ole häiriötekijöitä vaan upea, uusi tietokanava. Kun opimme paremmin ymmärtämään ja sitä kautta paremmin johtamaan tunteita, saamme ihan uudenlaista viisautta ja selkeyttä työhömme ja elämäämme.

Jos haluat kehittää itsessäsi tätä keskeistä tulevaisuuden (työ)elämä taitoa – tai haluat auttaa jotain ympärillämme kehittymään tunteiden ymmärtämisessä – kuten tiimiläisiäsi, asiakkaittasi, nuorta, ystävää tai vaikka puolisoa – niin nämä kolme teosta antavat siihen huikean tieto- ja kuvapaketin.

Tunnekirjatrio sisältää kolme tunteiden johtamisen kirjaa:

Hyppää silti – ymmärrä tunteitasi, uskalla enemmän. Yksilön tarina ja tuska kun ensin ei ymmärrä tunteita ja kuinka elämä alkaa aukeamaan kun niitä alkaa uskaltaa kuunnella. Kirja kertoo raakarehellisesti 25-vuotiaan nuoren aikuisen kasvutarinan ja sen tuomat oivallukset: alun ahdistuksen, rohkeuden tehdä muutoksia, hypätä yrittäjäksi ja lähteä kohti omannäköistä työtä ja elämää tunteiden paremman ymmärtämisen avulla.

Johda tunteita, menesty työelämässä. Kirjasta löydät perustelut sille m i k s i jokaisen yksilön ja yrityksen kannattaa opetella ymmärtämään ja johtamaan tunteita,  m i t ä tunteet oikeasti ovat, m i t k ä hyödyt työstä seuraa sekä yli 50 käytännön vinkkiä siihen kuinka voit siinä onnistua.

Tunteet ei kuulu työpaikalle. Kirja esittelee yhdeksän konkreettista askelta tunneälykkäämmän työpaikan luomiseksi. Jokaisen askeleen tukena on yhteensä yli 90 kysymystä, jotka auttavat sinua tutkimaan organisaatiosi nykytilaa ja näyttävät suunnan kohti turvallisempaa, rohkeampaa ja tunneälykkäämpää työyhteisöä.

Selected by Loihe

Voisit olla kiinnostunut myös näistä